DET KOMMER BARA LEDA TILL NÅGOT ONT ÄNDÅ

Asså det här med facebook.... Ni som har följt mig ända sedan mina bloggfingrars start vet ju att jag älskar aniktsboken av ett x antal anledningar men ni vet ju också hur provocerad jag kan bli. Med detta sagt vill jag gärna lista det som provocerar mig just nu på facebook.

 

1. Glädjeförstöraren. Ja, detta kan ju tänka sig att det kommer lite oväntat men jag tänker så här: någon glad själ har just fått en lägenhet i en okänd stad eller kanske har denna glada själ just tagit studenten och känner nu, oavsett anledning, att skrika ut detta på fejset. Den smarta glädjeförstöraren kommenterar då oftast något i stil med: Vänta bara tills du vill hem igen! Din okända stad är ingenting, låt mig upprepa INGENTING, i jämförelse med norrbottens diamant kiruna. Eller: Vänta bara tills du blir gammal och grå, då kommer du längta tillbaks till skolan, du kommer att ångra att du var så glad över din student.

 

Min reaktion på detta: JAHA, jag sa ALDRIG att jag ville ta studenten / som att någon någonsin sagt att den okända staden är bättren än kiruna men förändringar kan ju kännas kul / kan man inte få vara glad ibland.

Eller något sådant.

 

Ja. och det var den listan. Sedan att dessa kärleksförklaringar provocerar mig tror jag att ni vet vid detta lag.

 

Om ni har något att lägga till på listan som just idag bara består av en punkt så är det ok, men det behövs verkligen inte.

ÖVER OCH UT.

 


oh what a chritsmas 21:46

Det svåraste med att blogga när man inte har bloggat på ett tag är när man ska skriva inledningen, hoppar därför över den idag. Idag har jag nämligen glassat med massage och ben and jerry's, och just när jag trodde att det var klart med glassandet så hittade jag mitt glitternagellack och lackade naglarna glittriga. Fast dom blev mest silvriga. Här kan ni se det:
Just nu lyssnar jag och mina silvriga naglar på julmusik. Detta är veckans tre jullåtar, nominerade och framröstade av mig själv. Bara för att jag kan. Typ så.
 
1. Winter wonderland för att det finns inget som gör mig gladaren en onsdag, efter ett misslyckat försök att göra bönbiffar, än att springa runt i huset och sjunga winter wonderland i lite för hög tonart.
 
2. Sleigh Ride med the ronettes för att den är så himla kitschig, ja det är därför.
 
3. Last chritsmas med Wham! för att orka ens försöka göra en lista på jullåtar utan last chritsmas.
 
PUSS OCH KRAM

23:34

skypar med matilda just nu i denna sekund. VACKERT.
Matilda har målat naglarna.
Och matilda har skaffat en fläta i håret.
KUL. HEJRÅ.
 
ps. betrakta detta som min nya grej. över och ut.
 

00:26

Idag har jag skypat med emma i någon timme. Det såg ut ungefär så här:
Så himla kul. Igår skypade jag med matilda också, så som ni kanske märker så är detta mitt nya intresse.
Undra om jag har någon annan kompis som jag kan skypa med.........................?
 
hursomhelst, över och ut.
 

THIS IS WHAT A FEMINIST LOOKS LIKE

Ibland så brister det bara, helt plötsligt så där. Kanske sitter jag på kanten av min säng eller kanske så tvättar jag ansiktet i badrummet. Också brister det. Bara så där. För hur kan det fortfarande vara nedvärderande att födas som tjej. Hur kan det fortfarande innebära att automatiskt behöva räkna bort det som borde vara en självklarhet: att vara lika mycket värd, att behandlas med respekt, att ha en egen röst. Hur kan det fortfarande vara så?
 
Det finns så mycket som jag vill skriva. Typ om hur mycket det ibland känns som att jag hatar män. Hatar dom för att dom bara är. För att dom uppfostras till svin och blir politiker eller lkab-arbetare fast och styr hela den här jävla världen med en järnklo. Hur dom klappar en på huvudet, eller nej ursäkta! hur dom klappar tjejer på huvudet.
 
En del av mig vill skita i att kasta bort könsroller och bara bli hardcorefeminist och hata män förevigt och fucking evigt, och ta makten och förvandla världen till ett fett systerskap. En annan del av mig vill vara klyschan själv och predika om att vi alla är människor och inte ett kön. Och ibland blir det bara så himla svårt att veta vart jag är. Vart står ni i allt detta? Jag tänkte att vi startar en diskussion så att ordkaoz inte är så dött medan min bloggtorka torkar sig allt djupare.
 
 
 
 
 

16:54

 
älskar bridget jones. älskar.

VISST HAR DU OCKSÅ SVÅRT ATT ANDAS OCH VISST ÄR DU LIKA RÄDD SOM JAG

I lördags var jag på halloweenfest, så himla kul. Dansade och tänkte att vem behöver väl ett gymkort egentligen.
Jag var utklädd till zombie. Det var tydligen passande för jag hade en utmärkt död blick.
(rökning dödar)
Och här har vi ett stycke leksaker. Kanske var det dom som stod för underhållningen kan man tänka sig.
Frida Kahlo.
Ursula<3
Ja, som ni säkert förstår så var vi kick-ass-fett-bra tillsammans.
 
SOV GOTT. DRÖM SÖTT.
(ida hälsar säkert)
 

RSS 2.0