på g


Ferrum it is. puss

Now and then I think of when we were together, like when you said you felt so happy you could die








Här vill jag vara: I Justin Biebers hjärta. Kan vara det finaste jag läst.


varför jag älskar sex and the city, DEL 1



att sakna någon på obestämd tid.


om vinkvällar och nya kompisar

Igår fick jag en ny kompis. Jag vet inte riktigt vad han heter ännu, men när jag blundar ser jag framför mig hur stark våran vänskap kommer att bli.
Iförrgår packade jag min lila ryggsäck och min postenfrimärke-tygkasse med kläder och tandborste och allt man behöver för en sleepover i luleå, slängde en sovsäck och ett liggunderlag över ryggen/under armen och hoppade på bussen till luleå.
Iförrförrgår var jag superwoman. Vaknade, gick till skolan, var på standuptragedy, jobbade, åt på safari, var på vernisage, packade, sov.

Och idag tänkte jag bli bjuden på vinkväll hos finaste Evelina som har fyllt nitton.

Vad har/ska/gör ni? ÖVER OCH UT.


tisdag

det bästa idag var att promenera i solen och att äta färska bär.
(bortsett från det har det ibland känts som att jag skulle kunna spränga världen i bitar. inga konstigheter med det dock, det händer nämligen nio av tio gånger då någon väcker en sovande malin. väck aldrig en varg som sover, såattsäga.)



imorgon är det vernisage på folketshus. SES.

22:35

Ibland är det läskigt att det som är bäst kan bli den största rädslan. Och ibland är det svårt att glömma när man inte ens kan kontrollera vad man drömmer om natten.

Ibland är det skönt att en tanke eller en känslan eller en rädsla kan gå över på tio sekunder.


hej du det va' ju ett tag sen sexhundra dagar, men vem räknar precis



jag älskar detta.

om jag fick presentera mig själv på min nya blogg så skulle det kanske låta så här, med en gnutta ironi i rösten

Hej från kirunas vårvärme.
Sitter i mitt kök och äter en kanelbulle som blivit över från gårdagens trettonårskalas. Skräcken, paniken och jag-kan-inte-tro-att-det-är-sant-känslan som uppstod när jag insåg att min sex år yngre lillebror skulle fylla tretton år. Helt omöjligt. HELT OMÖJLIGT att detta skulle vara sant. För det gör ju mig i sådana fall till en softisikerad ung dam som om några månader ska fylla nitton år.....................................................................................................................
Under de tillfällen jag bortsåg från denna fasansfulla skräck så handlade jag en t-shirt med tunna ränder på till honom. Man vill ju trots allt göra ett gott inflytande. Grattis på trettonårsdagen lillebror.

När jag inte drabbas av hjälp-vad-gammal-jag-är-ångest så brukar jag jobba och tjäna pengar, eller föralldel jobba och skära sönder 2liters colaflaskor. Allt för att få bada i cocacola.

Sedan så brukar jag givetvis också omge mig bland fantastiska människor, skriva långa texter om kärlek, skriva korta texter om kärlek, skriva till kirunatidningen, skriva överhuvudtaget och titta på sex and the city.

Så här ser jag ut när jag dricker te hemma hos Lovisa:


(Så, tycker att jag klarade av denna presentation av mig själv väldigt bra. Om ni undrar eller tycker något är ni alltid mycket välkomna att spamma mig med kommentarer!!!)


ÖVER OCH UT

Och även om jag inte vet vart jag ska så får jag aldrig sluta gå

Jag är tillbaks i bloggvärlden. Och det känns fantastiskt.

Välkomna.


RSS 2.0