livet leker inte så mycket när det är kirunafestival och man jobbar på okq8 istället för att gå på festivalen men titta bara hur kul jag har haft alla tidigare år

För ett år sedan hängde jag i borlänge och på peace and love. Åt vårrullar och dansade till min man Oskar Linnros och svettades sönder. Minns det som rätt fett.
(Fridas foto)
 
För två år sedan sjöng vi high drama över hela borlänge och träffade helt konstigt kula människor, typ en bibliotikarie och en göteborgare. Bröderna palm bodde på våran camping och vi var femton forever.
 
Fred och kärlek föralltid.
 
OCH FÖR TRE ÅR SEDAN KRAMADES VI MED MÅNS ZELMERLÖW
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dör. önskar att det vore oskar linnros och just nu inne i mitt rum, hehe.
 
över och ut.

01:51

Alla mina ord blir fel.
 
SÅ HIMLA TRÖTT OCH PIGG PÅ SAMMA GÅNG.
vill typ säga det här.
 
 
 
Och vad fint det kan vara med nattliga samtal.
 
Livet leker ibland.

ÄPPELÖL OCH NITTON FOREVER

I lördas fyllde jag år, som ni kanske vet, hehe. Dagen startade, hursomhelst, med denna tårta:
Sedan grillade vi vego-grillspett (ok. dom andra åt självklart kött men ok whatever) och lämnade poikkijärvi för att halsa 2.5% cider.
titta bara på mig tillexempel:
Ett fridfullt halsande.
 
Hursomhelst: livet lekte. Typ här speglar vi oss och ida häller upp champangen. Allt för mig.
Ida tyckte förmodligen att det var kul. Se bara!
 
Jaja. Sedan gick vi till bistron och drack äppelöl. Det var gott.
 
Avslutade kvällen med att slå klackarna i taket på ferrum, så att säga. Hade dock varken klackar eller längden nog för att nå upp till taket. nåja, ni förstår väll vad jag menar.
 
Sedan var jag heartbroken för gamlatidersskull och duschade tills jag somnade (TYP).
 
PUSS / nitton forever, eller nä inte vet jag.

nitton

Arton år och jag vill aldrig dö ensam. Jag vill aldrig att en spindel ska lägga ägg i mina öron. Jag vill aldrig glömmas bort eller glömma det jag ska minnas föralltid.
Arton år och jag vill bo en månad i Prag och äta vegetarisk pizza. Jag vill vara hel. Jag vill vara med människor som får mig att må bra. Jag vill vara kär utan att vara rädd.
 
På lördag fyller jag nitton. Jag tror att jag lägger alldeles för stor vikt på en siffra. Faktum är att nitton låter som en bra meningslös ålder i mina öron. Redo att dansaskrattaresa sönder. Inga ytliga krav, inga ytliga måsten, inga ytliga mydighetsförklaringar. Men hade jag fått välja så hade jag lämnat kvar mer än ytliga krav, ytliga måsten och ytliga myndighetsförklaringar till siffran arton. Hade jag fått bestämma så hade jag börjat på ett nytt kapitel, på en helt ny bok. Precis så som dom säger. En ny ålder - ett nytt kapitel i ditt liv. Och om jag fick välja hade jag stängt igen siffran arton och börjat på nytt, tusen gånger om hade jag börjat på nytt.
 
Arton har varit fett. Det har varit
festivalsvett
jobbskaffande
tillställningar som spårat
hångel
berlin baby
estethäng
sms som kommit
en första pojkvän
äppelöl och tequilashots på arran, ferrum, landströms, trädgårn'
vänskap som blivit systerskap
fantastiska prag baby
ett fraväl till kött-malin
studenten
totally cute
cykelköp
 
Arton har varit bäst på ett sätt som jag inte trodde gick. Men om jag fick välja så hade jag lämnar kvar bieffekterna som kom längst vägen. Hade jag fått bestämma så hade jag lämnat artons bieffekter på heltid och levt nitton som ny.
 
 
 
Jag önskar att jag får bestämma.
grattis malin nitton år, i förskott.

STUDENT, del 2





studenttider forever.

Just nu: bönsallad och framtidsplaner



Kanske ska titta på gilmore girls istället?


STUDENT, del 1






lite studenttider.

NU

Hänger i skolan och rensar min dator. Hejdå forever.

INGEN HAR MIG MER ÄN VAD DU HAR MIG. JAG LOVAR OCH JAG SVÄR.

Det konstiga med den här dagen är inte att det snöar ute och att alla som är lite vettiga går omkring med lovikkavantar och stickade tröjor innanför sommarjackan. Det konstiga är att jag, vi, tar studenten imorgon. Att vi inte längre på samma uppenbara sätt tillhör varandra. Att inte komma till skolan fem dagar i veckan och träffa sina favoritpersoner och dricka te i en bildsal samtidigt som man målar med lite oljefärg eller väver en väv enbart gjord av pärlor eller kanske hår. Att aldrig igen behöva känna tårana i ögonen och ilskan explodera och vara en sekund från att slänga spegeln i golvet under självporträttmålningen. Att aldrig mer behöva kliva upp klockan halv sju på morgonen eller försova sig med en lektion. Vilken skrämmande frihet. Det är inte ens längre bara en skrämmande frihet att tänka sig. Den är våran, vi äger den.

Jag vet inte hur jag skulle kunna få er att förstå hur bäst mina klassisar är och varför det gör mig ledsen att, imorgon, inte längre gå i deras klass. Vi har på något sätt byggt upp estet bild och uppdaterat bildinriktningen från något töntigt till något man aldrig vill sluta tillhöra. Vi är som en liten sekt eller som en stor familj. Den enda skillnaden är egentligen att vi nu ska splittras och bli människor istället för esteter.
Utan att låta klyschig, eller föralldel med risk för att bli en klyscha hela jag, så kommer vi nog alla föralltid vara esteter i själ och hjärta. Jag dör annars.



en bal på slottet. typ.

I onsdags var det bal och balefterfest. Det innebar allt från rödamattan till klädpoker. Jag hade totally fun.

Här på bilden ser vi balens stiligaste par. Blir ungefär som en stolt mamma när jag ser detta.


När alla balklädda studenter hade sprungit alternativt struttat förbi fick jag och frida feeling.

Det var typ som att gå balen fast bättre, en halv timme senare fick jag hälla i mig cider och dansa till wham!
LIVET LEKER.

RSS 2.0