han bara står där och stirrar mig rakt ner i själen.

Efter cirka tusen klick är jag nu säker på att detta är fantastiskt.
Jag är sexton år
Jag är platsen dom aldrig upptäckte
Jag är en storm från ingenstans
Jag kan krossa ditt hjärta

14.

Jaha så imorgon fyller alltså min lillebror fjorton. Det är mycket födelsedagar nu som ni märker så i skrivande stund fixar jag enbart med gåvor att ge till dessa födelsedagsbarn. Och på lördag ska jag på tjugoårsfest också. Hursomhelst, det jag skulle säga med detta är att JAG MINNS när jag var fjorton så för mig är det helt ofattbart att MIN LILLEBROR fyller den åldern imorgon. Helt jävla ofattbart. Blir typ rädd när jag tänker på det. Dessa tonårsår alltså. Egentligen kanske jag borde skratta gott åt att jag lämnar dom bakom mig om tre månader (kul att jag läste "tre år" när jag läste denna meningen tyst för mig själv AKA. lever ständigt i förnekelse).
 
Hursomhelst. Åldersångest eller ej. Imorgon (tekniskt sett idag) säger vi grattis till min lillebror Felix pga. han fyller fjorton fucking år. Hoppas du gillar tröjan jag ger dig.
 
mvh malin fjorton år
 
 

I LOVE YOU LIKE A LOVESONG

Idag säger vi grattis till matilda. GRATTIS MATILDA. Du är den bästa jag vet. Jag vill genast åka med dig till Apua.
 
Nu känner jag dock febern komma och halsflussen invardera min hals. Måste genast feberfrysa till sex and the city eller gilmor girls. PUSS OCH KRAM matilda. <3<3
 
ps. rubriken är inspirerad av en mening någon fin skrev på min studenthatt... ;)
 

Do you ever think of me, in the quiet, in the crowd.

Lyssnar på världens bästa podcast. Den är rolig och ärlig och handlar om kärlek. BLOGPOD Michaela & Dasha.
Jag vill verkligen rekommendera er att lyssa på detta. Dom pratar om ständigt aktuella ämnen inom kärlek, typ facebook. Varför och återigen snälla varför vara så himla gullipluttiga på facebook och är det samma människor som älskar varandra högst och mest på facebook som grovhånglar i ett umgänge på fyra pers. Och typ om det är värt att våga satsa på kärlek alternativt sig själv och varför kompromisser i ett förhållande är viktigt men varför man absolut inte får glömma bort att kompromissa inte betyder att ge bort hela sig själv. JAJA men ni förstår. Lyssna osv.
 
När jag ändå tipsar om saker ni ska lyssna på så kan jag ju passa på att berätta att jag är helt besatt av mumford & sons. Vet inte riktigt när det hände. Hade ett helt normalt förhållningssätt till dom först men nu vill jag aldrig sluta lyssna, vilket kan vara problematiskt eftersom jag även vill göra andra saker typ titta på serier och lyssna på makthaverskans nya skiva och på poscasts. HM.... HM.... livet. Är det inte fantastiskt.
 
 
 

berlin.

hejhej berlin. let's äta vegetarisk frukostbuffé och fota fina träd.
let's dricka öl och röka ut genom fönstret
låt oss titta på lite konst också.
och dricka en kopp te på museumfiket och skriva lite vykort.
Fria alla<3dag med champange på rummet och mat på en snygg restaurang.
obs. rökpaus
och snälla let's go och fynda lite på en marknad i mauerpark.
och äta mat på en för fin restaurang efter tre timmars bakissömn och skratta hela vägen hem.
bye bye baby
 
det var en bra resa DET VAR EN BRA RESA
puss PUSS

RSS 2.0