00:58

Hejsan kära ni. Idag har jag ätit potatis och purjolökssoppa och promenerat i regnet med Johanna. Nu smattrar regnet mot taket och ger mig gåshud trots ett stycke duntäcke och min fashionabla svarta tröja med volanger. Det är höst i mitten av maj. Inga konstigheter. Igår tittade jag på Mona Lisas leende och tyckte att den var fantastiskt så idag tänkte jag fortsätta med min plan att titta på alla filmer som Julia Roberts har medverkat i. Jag tror att denna plan grundar sig i att jag befinner mig i en total serietorka. Jag gillar dock denna plan för att Julia Roberts är en väldigt vacker kvinna med mycket vackert hår och utöver detta är hon även en exeptionellt bra skådespelerska, men ni som har hängt med ett tag vet ju att det inte finns något jag älskar mer än att vara besatt av en tv-serie. Om ni vill tipsa mig om en smart och/eller rolig tv-serie med lite kärleksdrama så är det därför helt okej.
 
Men nu började jag titta på klipp från the notebook och jag kanske fortsätter med det hela natten. hihihi livet leker.
Börjar också känna förkylningen växa i halsen....
 
hojjhojj. över och ut.
 

01:31

För ett år sedan. typ.
slutade jag äta kött
åt jag pizza i prag
studenthetsade
trodde att jag hade kommit över en heartbreak
gjorde slut
började älska gilmore girls
 
Tänkte att jag skulle sammanfatta mitt april/maj förra året men i kombination med melissa horn gjorde detta bara ont i hjärtat. ibland är det ej bra att vara nostalgiker. Speciellt inte på våren.
 
NU ska jag sluta vänta på att någon ska höra av sig för vem är väl jag att sitta och vänta på en man. not my style. Hopp i nattmössan.
 
 

Och det här är det enda som plågar mig: helt och fullt kan du aldrig bli min. För aldrig kan jag, och aldrig ska jag träda in i ditt skinn. Och det här är vad som äter mig: helt och hållet ska vi aldrig smälta ihop.

LYSSNA  för jag har börjat älska denna låt.

kyss mig så att nånting händer. slå mig så att nånting blöder.

På tisdag var det valborg och dagen till ära var det dags att gå på fest.
Fram med partyhattarna och ölen.
Och säg hej till evelina som var kvällens värd. HEJ EVELINA.
let's leka lite ölspel
och posa eller däcka på valfri axel.
eller låt oss se glada ut och panikdansa till en låt innan discodans med UV-ljus på royal.
ok. HEJDÅ.

RSS 2.0