ETT RUFSIGT HÅR, ETT SKRATT SOM ÄR LITE SKEVT

blev lite nostalgisk bara.
 
 
hatten av. nu ska jag titta på kärleksfilm med lyckligt slut. hoppas jag.

18:11 och rosa kanelbullar

OKTOBER. jag sitter och lyssnar på feist och väntar på att min kanelbulledeg ska jäsa klart. Vilken nostalgi med snön som ligger på gatorna. Helt absurt, och i kombination med feist. Jag dör nostalgidöden här och nu hela tiden.
Har klippt mitt hår också, eller rättare sagt så har lovisa klippt mitt hår. Det gjorde hon förra året också i oktober. Kanske kan det bli någon slags rutin. Läser lite i min gamla blogg och inser att det förmodligen redan är en rutin. Har klippt mitt hår i oktober så länge bloggen funnits. typ.
 
JA. nu är degen redo att bakas med. brb
 
Som alltid när man bakar så blev det inte alls lika många som receptet utlovade. Förstår mig inte på det där alltså.
28 stycken bullar istället för 40? jaja... har iallafall färgat pärlsockret rosa för att jag fick lite feeling.
OK. detta blir typ dom största bullarna någonsin, men titta så söta.
 
nu ska jag vara nostalgisk eller laga mat. ÖVER OCH UT

01:19

 
förevigt och evigt.

22:23

 
hatar när man lyckas somna typ åtta och sova tills typ nu / känna sig totalt utmattat och ej kunna röra sig.
sen typ: PIGG. jaha................................
 
 
ps.
Linnea Henriksson – Lyckligare nu
 
 

SÅ MÅNGA BROAR JAG BRÄNT. INGEN TOG MIG RIKTIGT ÖVER. NEJ. MEN JAG GÅR INTE ISÄR NÄR JAG GÅR MED DIG.

Hatar folk som ständigt måste skrika desperat "hör ni världen! jag är lyckligast!". Man bara jaja, en gång eller två går väl bra men hela jävla tiden lyckligast i världen. ORKA............................................
 
 
 
 
ps. håkan hellström = den lilla svarta = ständigt fashion
 
 

tillägnar detta blogginlägg till en läsare som saknade ordkaoset på ordkaoz.blogg.se

höst magtröja mensvärk mörkt lycklig bröd någon som gör dig glad och sånna som alltid gör dig ledsen och sånna som är förevigt
frost på hustak
på gator
på löven i träden
på backen på skorna efter en promenad på trädets grenar

02:32

Håller på att måla om i mitt rum och under tiden då färgen torkar och jag inte typ bakar bröd eller slipar på musikalen om mitt liv så brukar jag titta på the new adventures of old christine. SÅ HIMLA KUL ATT JAG DÖR.
Här tappar Christine ut hela innehållet ur sin vänska framför hennes gamla pojkvänner + deras nya flickvänner new-christine och pretty-christine. Lovar med hela mitt hjärta att ni inte vill missa hennes "jag-har-humor-och-kan-skratta-istället-för-att-bryta-ihop-skratt"!!! LOVAR!!! länkar därför det klippet HÄR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Förövrigt: om jag var en karraktär från en tv-serie hade jag nog varit en korsning av old christine och sex and the city-Carrie. vet inte om det är en bra blandning eller om det ens är en korrekt bild av mig själv, men jag gillar lite hur det låter. Det känns som mig. Typ:
över och ut och glöm inte att titta på det där klippet nu.
 
ps. skoja. är nog inte så lik old-christine ändå. om det är någon jag definerar mig med från den serien så är det då pretty-christine. hehe
 
ps 2. skoja igen. kommer förmodligen förvandlas till old-christine om ett par år........................................
 

måndag

Igår tog jag på mig kappan och baskern och tänkte att jag skulle promenera till färgaffären och handla lite magnetfärg. Men först: posa lite i spegeln.
 
Promenerade sedan en mil (nåja, kanske inte riktigt en mil) i höstväder ala Kiruna.
Det var fint men kallt och väl på plats inne i färgbutiken visade det sig att magnetfärg är svindyrt så jag vände på klacken och gick in på ICA istället. Jag hade ju trots allt planerat att spendera lite penkis.
 
AND SO I DID. Handlade lite middag och mjöl till mitt kommande brödbak.
 
Annars när jag inte handlar på ICA eller posar i spegeln så målar jag om i mitt rum.
hejrå.

RSS 2.0